OVER ONS

Foto 2

HISTORIEK

De dienst NKO Klein Brabant ( Bornem-Willebroek-Londerzeel) bestaat ondertussen reeds sinds 1988. Dr. Carl Van Laer kwam dat jaar na een jaar in het buitenland de dienst vervoegen , naast zijn activiteit als staflid in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

De dienst groeide gestadig en de dienst specialiseerde zich meer en meer op de heelkundige aspecten van de discipline. De relatie met een derdelijns Universitair ziekenhuis maakte dat het ganse aspect van de discipline werd bestreken en dat patiënten op een klinisch en wetenschappelijk hoog niveau konden worden behandeld.

Na het plotse en onverwachte overlijden van Dr. Cyrill Van Camp , brak er een wat moeilijke periode aan waarbij met de riemen die voorhanden waren moest worden verder geroeid.

Het was dan ook met grote blijdschap dat de komst Van Dr. Jorn Potvin in 2015 kon worden aangekondigd. Het lange zoeken naar iemand met een sterk klinisch, wetenschappelijk en chirurgisch profiel heeft zijn vruchten afgeworpen. Dr. Jorn Potvin heeft zich op enkele maanden opgewerkt tot een vaste waarde in het NKO landschap van onze streek. Ook hij blijft door zijn consulentschap in het UZA sterk gemotiveerd om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken.

De ambitie is om de dienst in de komende jaren nog verder uit te bouwen
Over de specifieke interesses van beide artsen vindt U meer in de respectievelijke profielschetsen.

namen

Vragen? Aarzel niet ons te contacteren.